Mekaanikonkatu 16, 00880 Helsinki

Myynti puh. 0300472202

Huolto puh. 0300472203

Automyynti MA-PE 08.00-18.00, LA 10.00-15.00

Huolto MA-PE 07.00-18.00

Škoda Yksityisleasing nyt Aritalta

5.11.2018

 

Ajamisen vapaus

Škoda yksityisleasing tuo käyttöösi upouuden Škodan kuukausimaksulla. Nyt sinun tarvitsee miettiä vain, kuinka paljon haluat kuukaudessa maksaa autoilustasi uudella autolla. Ei enää huolta auton omistamiseen liittyvistä riskeistä ja yllättävistä kustannuksista

 

Helppo, riskitön ja vaivaton

Škoda Yksityisleasing huolehtii puolestasi autoilun juoksevista sekä halutessasi myös vakuutuskuluista. Sinun tehtäväksesi jää valita tarpeisiisi sopiva auto laajasta Škoda-mallistosta. Aritan asiantuntijat auttavat sinua mielellään.

 

Hinnoittelu

ŠKODA Yksityisleasingin hinnoittelu perustuu kiinteisiin kuukausivuokriin. Kaikki kulut kattava kuukausivuokra on helppo budjetoida taloutesi kokonaismenoihin.

ŠKODA Yksityisleasing on suunniteltu olemaan helppo, riskitön ja vaivaton. Sinulle tämä merkitsee sitä, että kiinteällä kuukausimaksulla saat kaiken autoiluun tarvitsemasi polttoaineita ja pesuja lukuun ottamatta. Halutessasi myös vakuutus kuuluu hintaan.

 

Škoda Yksityisleasingin kustannusten laskeminen on helppoa. Valitset vain sopimusajan (12–60 kk) ja ajokilometrimäärät (10 000– 200 000 km), me laskemme sinulle hinnan haluamastasi mallista.

 

Hintaesimerkkejä

Sopimuskausi 48kk / 40 000 km.

ŠKODA Yksityissleasing -tuotteen rahoittaa Axus Finland Oy.

 

ŠKODA Yksityisleasing sisältää:

 

Rahoitusvaihtoehtojen vertailu

Markkinoilla on useita rahoitusvaihtoehtoja sekä auton hankintaan että autoiluun. Vaihtoehtojen välillä on suuria eroja, ja sinun onkin hyvä tietää, mitä eri vaihtoehdot kattavat. Oheinen taulukko helpottaa vertailua. *

Rahoitusvaihtoehtojen vertailu

* Taulukon vaihtoehdot ovat suuntaa-antavia ja saattavat vaihdella palveluntarjoajasta riippuen. Tarkka sisältö kannattaa aina varmistaa Aritan asiantuntijoilta.

Kysy lisää ŠKODA Yksityisleasingin yksityiskohtaisista sopimusehdoista Aritan asiantuntijoilta.

 

Muista nämä

ŠKODA Yksityisleasing sisältää alla olevat palvelut. Sinun ei siis tarvitse erikseen maksaa niistä, ainoastaan huolehtia niiden suorittamisesta ajallaan.

 

Huollot ja tekniset korjaukset

Huolehdit siitä, että autoon tehdään huoltokirjan mukaiset huollot ja korjaukset. ŠKODA-yksityisleasingauto huolletaan aina ŠKODA-merkkihuollossa. Mikäli autossa ilmenee jokin tekninen vika – ei hätää, sopimuksesi kattaa myös ne, takuuajan jälkeenkin.

Katsastus 

Huolehdit siitä, että auto katsastetaan asianmukaisesti. Katsastuksen voit teettää millä tahansa A-Katsastuksen asemalla.

Renkaat 

Yksityisleasingautoon kuuluu sekä kesä- että talvirenkaat ja niiden uusinnat sekä kausivaihdot. Renkaanvaihdot suoritetaan ŠKODA-merkkihuollossa.

Lisätietoja 

Tarkemmat tiedot ja käytännön ohjeet saat Aritan asiantuntijoilta.

 

Jäikö jotain epäselväksi? 

Ei hätää, lisätietoa ja tarjouksen ŠKODA Yksityisleasingista saat Aritan asiantuntijoilta. 

Aritan asiakaspalvelu on myös sinua varten ja auttaa sinua tuotteeseen liittyvissä kysymyksissä. Ota huoletta yhteyttä skoda@arita.fi tai 0300472202

 

» Kaikki ajankohtaiset